Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 210 produkter
1
...
9

Populära filtreringar

Vi svenskar älskar våra grillar! Så fort solen börjar värma någorlunda så kommer våra grillar fram på uteplatser, altaner och terrasser – ja, precis var som helst det är möjligt att tända eld på kol eller briketter för att invänta glöden. Eller du är kanske en grillare som istället för kolet använder dig av den sköna och effektiva gasolen? Något som är alldeles säkert är att det finns lika många sätt att grilla på som det finns grillar i Sverige, och alla är vi helt unika med våra personliga favoritkombinationer! Det är inte så konstigt att det finns en närmast helig aura kring hela grilltraditionen när vi varje år kan se hur vanliga svenskar på ett ögonblick förvandlas till grillmästare av högsta rang, detaljstyrda för att lyckas hitta den perfekta temperaturen på grillen!

Grillar med kvalité och funktion

Att grilla är en stolt svensk tradition som hör sommaren till. Grillen har en självklar plats på varje uteplats och altan. Känslan av att få flytta ut köket, om än bara för ett kort tid, är väldigt upplyftande och alla dofter som följer med skapar verkligen sommarkänslan av härliga lediga dagar med god mat.

Men för att lyckas med grillen så måste vi också ha rätt förutsättningar. Här pratar vi inte om engångsgrillar, som visserligen har sin plats i grillvärlden, utan vi pratar om de finkalibrerade och fulländande grillar som verkligen innebär det lilla extra. I denna höga nivå av kvalité på grillar finns det flera skikt, där du kan välja på att gå de riktiga proffsens väg eller välja en grill som gör precis det du önskar dig, utan några krångligheter. Vilken av våra grillar som du väljer är helt upp till dig och dina ambitioner som grillare. 

Grillar med kvalité och funktion

Att ha fungerande grillar är för oss svenskar närmast självklart. En fungerande och bra grill är förmodligen ett av de viktigare instrumenten i ett hushåll, för finns inte det så kommer det alltid kännas som att det saknas något. En grill är alltså en investering i ett hushåll, ett sätt att se till att skapa våra kompletta somrar där grilldoften ligger härligt över trädgården. Och det handlar om att hitta rätt grill för dig och ditt sätt att grilla, för har du bara det minsta av erfarenhet från grillar så vet du att det kan vara väldigt stor skillnad från grill till grill. Det vi på Trademax gör då är att ge dig ett massivt sortiment av olika typer av grillar så att du hittar precis den som passar för dig!

I vårt sortiment hittar du som sagt alla typer av grillar. Allt från en smidig och klassisk kolgrill och elgrill, till en massiv gasolgrill. Du hittar med andra ord precis det som du behöver för att kunna lägga dig på den grillnivå som du känner dig bekväm med, oavsett om det så är som ett riktigt proffs eller bara som en standardgrillare. Valet är ditt – utbudet är vårt - och tillsammans kan vi göra din sommar alldeles, alldeles underbar!

Här på Trademax kan du göra din sommar komplett. Vi ser till att du kan gå hur långt som helst oavsett om du har målet att bli en riktig grillmästare, eller bara koppla av med en välbyggd och funktionell grill för en njutningsfull sommarmiddag. Dessutom har vi alla de grilltillbehör som du behöver för att bli en riktig mästergrillare!