930255(12).jpg

Det blir inte mer klassisk sommar än med en kolgrill. Det är en lång och stolt tradition bland svenska sommarfirare att tända eld på en hög med kolbitar eller kolbriketter och se lågorna stiga mot himlen medan man sitter och väntar på att den perfekta glöden uppenbarar sig. När lågorna lagt sig och du hör det härligt sprakande ljudet från det glödande kolet, samtidigt som du känner doften och värmen, vet du att det är dags att för det du längtat efter – nu ska det grillas!

Kolgrillen är en riktig svensk klassiker

En kolgrill är en klassiker i vilket trädgård som helst och bjuder på ett lätt och aromatiskt sätt att tillaga din mat under sommaren. Alla har med all säkerhet bekantat sig med en kolgrill, på ett eller annat sätt, och därför är det lätt för de allra flesta att veta hur det går till att grilla med en kolgrill och vad de positiva effekterna är av en sådan grillning. För inte enbart får du en härlig och tydlig värme från kolgrillen, det ger dessutom en extra smaksensation när kolet får vara med och smaksätta det du lägger på grillen.

De kolgrillar som du hittar här hos oss på Trademax kommer i en mängd olika former och storlekar. Det gör att du kan vara väldigt kräsen i ditt val, så att det faktiskt blir precis den kolgrill som du vill ha. Här hittar du allt från en liten kolgrill till de större varianterna som kan rymma en middag för en stor familj. Oavsett vilken typ av kolgrill som du är ute efter så kommer du garanterat att hitta en favorit bland våra billiga kolgrillar! Med vår hjälp så kommer din sommargrillning att bli precis så underbar som du vill ha den när du använder den kolgrill som du förälskat dig i här hos oss!

 I vart och vartannat hushåll så finns det med all säkerhet någon typ av kolgrill. Det finns tydliga anledningar till varför de är så populära. Kolet ger inte bara bra värme, det förhöjer också njutningen genom dofter och smak.Vi på Trademax har många varianter av kolgrillar i vårt utbud, allt från det allra enklaste i mindre modeller till den stora, vackra murgrillen. Med hjälp av oss kommer din sommargrillning att bli precis som du vill ha den!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)