Kampanj
1316367(2).jpg
Att stå inomhus och laga mat kan bli tråkigt i längden. Speciellt de dagar där allt man vill är att vara utomhus är det perfekt att ha ett utekök. Ett utekök är inte komplett utan arbetsbänkar och vask. En grill kompletterar också ditt utekök perfekt. Om du är ute efter ett billigt utekök kan du köpa det hos oss på Trademax. Du beställer det enkelt från oss online och med en snabb leverans.

Matlagning utomhus med ett utekök

Hur planerar man ett utekök?

Hur stort ditt utekök kan vara beror på hur stor trädgård du har. Planera ditt utekök efter din trädgård. Med vår hjälp kan du bygga det perfekta uteköket för dig, med allt du behöver och alla tillbehör. Det är enkelt att planera ett utekök med oss på Trademax.

Hur inreder jag mitt utekök med tak?

Har du ett utekök med tak? Då kan du inreda ditt outdoor kitchen så att du kan uppleva härlig matlagning utomhus året om! Eftersom uteköket är övertäkt kan du med fördel ha små inredningsdetaljer som ljus och filtar om du har tillräckligt med plats. Uteköket blir funktionellt med en toppmodern grill, bänkskiva utekök av hög kvalitet och bekväma sittplatser, så kommer du kunna laga mat och umgås i stil. Ett utekök med tak skyddar dig från väder och vind så att du kan njuta av långa kvällar med stämningsfull belysning, sköna loungefåtöljer och härligt sällskap.

Vilka tillbehör behöver man för sitt utekök?

För ett komplett utekök behöver du också några tillbehör. En vask för att göra det enklare att göra i ordning efter måltiden. Köp också till serveringsbricka för att du och familjen enkelt ska kunna äta er måltid. Köp också till tallrikar, glas och en grill för ett komplett utekök.

Är det enkelt att montera ett utekök?

Ja, alla våra utekök och tillbehör kommer med klara instruktioner om hur monteringen går till. Du kan hantera monteringen själv. Beställ ett redan idag, du köper utekök billigt tillsammans med oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj