Resväska

1 st produkter
1307778(1).jpg

En resväska är en oumbärlig följeslagare för alla som älskar att resa. De finns i olika storlekar och material för att passa alla behov och preferenser. En bra resväska är lätt att packa och enkel att manövrera tack vare hjul och handtag. Många moderna resväskor har även inbyggda funktioner som integrerad laddning för mobilen och digitala lås. Det finns också speciella resväskor med extra skydd för ömtåliga föremål som kameror och datorer. En resväska kan verkligen underlätta resandet och göra det mer bekvämt och roligt.

Vanliga frågor om Resväska

Hur stor resväska för 23 kg?

En resväska som får väga max 23 kg kan variera i storlek beroende på flygbolag och deras regler. Generellt sett kan en resväska med dimensionerna 76 x 46 x 25 cm rymma upp till 23 kg. Det är dock alltid viktigt att dubbelkolla flygbolagets specifika regler för resväskor och viktbegränsningar innan du reser. Sen beror det självklart på vad du stoppar i resväskan. Måttet avgör inte hur mycket väskan kommer väga, utan det är vad du packar i väskan som avgör vikten.

Hur många liter är en vanlig resväska?

En vanlig resväska rymmer vanligtvis mellan 30-120 liter beroende på storlek och modell. En väska med en kapacitet på ca 20-30 liter är ofta de resväskorna du ser som mindre handbagage, de större resväskorna som checkas in är ofta mellan 80-120 liter. Storleken på vanliga resväskor kan variera beroende på märke och modell, och det är alltid viktigt att kolla med flygbolaget för att se vilka storlekskrav som gäller för handbagage och incheckat bagage för just din resa.

Vilken resväska ska man köpa?

Det beror på dina behov och preferenser. Om du reser ofta och behöver en robust och hållbar resväska kan det vara värt att investera i en som är tillverkad av högkvalitativt material, som exempelvis polykarbonat eller aluminium. Om du är på jakt efter något mer lättransporterat kan du välja en resväska i polyester eller nylon. Tänk också på att välja en resväska som är lagom stor för dina behov och enkel att manövrera, beroende på om du ska resa med bil, tåg eller flyg.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)