Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter

Ordet necessär kommer från det franska ordet för ’nödvändig’ och visar på att en necessär är en liten väska som förvarar allt det nödvändigaste. Vare sig du vill ha en necessär för att hålla reda på saker i badrummet där hemma eller du vill ha en resenecessär för att förvara toalettartiklar, så har vi ett alternativ för dig. Välj efter smak och behov ur vårt sortiment av trevliga och funktionella necessärer.

Samla alla dina nödvändigheter i en necessär

  • Hur pass stor necessär ska jag välja?

    Storleken på din necessär beror på om du vill ha den som sminkväska eller för att förvara större flaskor med rengöring och krämer. När du väljer necessär är det viktigt att du funderar över vilka hygienartiklar och skönhetsprodukter du normalt använder. Ska du ut och resa kan du fundera på att skaffa små reseförpackningar, för att de ska väga mindre i ditt bagage. Även make-up finns många gånger i mindre storlek, så att du kan få ner allt du behöver i en mindre sminknecessär.
  • Kan jag ta med en resenecessär i handbagage på flyget?

    När du flyger får varje flaska du tar med i handbagaget innehålla högst 100 ml vätska och du behöver stoppa alla förpackningar med något flytande i en särskild påse. Själva resenecessären kan du givetvis ta med i handbagaget. Det är bara innehållet i din necessär som regleras av säkerhetsföreskrifter.
  • Vad ska jag tänka på för att hålla min necessär snygg?

    Se till att alla flaskor och burkar har locken ordentligt åtskruvade för att undvika läckage och kladd i din necessär.