Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 1 av 1 produkter

En meditationskudde och yogabolster är två viktiga redskap för att stödja och förbättra din meditations- och yogapraxis. Meditationskudden ger dig en bekväm och stabil plats att sitta på under meditationen, vilket hjälper till att upprätthålla en bra hållning och minska obehag eller smärta i rygg och ben. Yogabolstret används främst för att stödja och avlasta kroppen i olika yogapositioner. Det kan vara till hjälp för att öppna upp bröstkorgen, sträcka ut musklerna eller bara ge extra stöd och komfort under träningen. Båda dessa redskap kan vara ovärderliga verktyg för att ta din meditation och yoga till en ny nivå.

Vanliga frågor om Meditationskudde & yogabolster

 • Vad är skillnaden på en meditationskudde och en yogabolster?

  En meditationskudde och en yogabolster är båda hjälpmedel som används inom meditation och yoga, men de skiljer sig åt i form och funktion.
 • Vilken typ av Meditationskudde är bäst?

  Det finns olika typer av meditationskuddar att välja mellan, och den "bästa" kudden beror på individuella preferenser och behov. Här är några vanliga typer av meditationskuddar:
 • Vilken yogakudde är bäst?

  Det finns många olika yogakuddar på marknaden och den bästa yogakudden beror på dina individuella behov och preferenser. När du väljer en yogakudde är det viktigt att tänka på följande faktorer:
 • Vad används Yogabolster till?

  Yogabolster är ett hjälpmedel som används inom yoga för att ge stöd och underlätta olika positioner och övningar. Det används främst för att hjälpa till att öppna upp och förlänga kroppen, samt för att ge avslappning och avlastning i olika yogapositioner. Yogabolster kan användas för att stödja ryggen, nacken, knäna eller andra delar av kroppen under olika övningar och positioner. Det kan också användas för att skapa extra höjd eller stöd i sittande eller liggande positioner. Yogabolster bidrar till att öka komforten och underlätta utförandet av olika yogapositioner och kan vara till nytta för både nybörjare och mer erfarna utövare av yoga.