Vikt & skivstång

57 st produkter
Kampanj
1415381(2).jpg

Hur mycket väger en skivstång?

Många tror inte att det är någon vikt alls på skivstänger men det är helt fel. Faktum är att en skivstång utan vikter på kan väga så mycket som 20 kilo. Men det finns även de som väger så lite som 5 kilo. Så detta är något att ha i åtanke när du ska köpa skivstänger eller vikter hos oss på Trademax.

Har ni på Trademax set med skivstång och vikter?

Ja, det har vi. Hos oss på Trademax finner du billiga och bra set med vikter och skivstänger. Om du önskar ha mera vikter till din skivstång kan du enkelt köpa till det separat hos oss på Trademax. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du har några frågor.

Vad ska jag tänka på när jag köper vikter och skivstänger?

Om du är nybörjare på det här med träning så gör du rätt i att ta det lite lugnt i början. Det är ingen bra idé att börja med stora, tunga vikter innan du har byggt upp lite muskelstyrka. Hos oss på Trademax hittar du inte bara tunga vikter och skivstänger utan också mindre hantlar på till exempel 10 kg styck. Börja lätt för att sedan jobba dig uppåt.

Hur länge håller en viktskiva?

Viktskivorna är tillverkade i titan eller järn och håller därför i många år framöver. Du kommer ha mycket glädje av dina vikter och skivstänger men du behöver också ta hand om dem ibland. Torka av dem med en trasa då och då och var försiktig med dem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj