Träningsmaskiner

72 st produkter
Kampanj
b6d737e819d71fb16659f88c9242ffaa44c02586.jpg

Vilken träningsmaskin passar mig som senior?

De flesta träningsmaskiner som finns passar även seniorer, men är du osäker så bör du rådfråga din läkare. Försämrad balans eller problem med knän och leder är ganska vanligt när man blir äldre och då finns det vissa träningsmaskiner som kan vara mer lämpliga. Motionscykeln erbjuder skonsam träning. Det finns dessutom liggande motionscyklar, som ger ryggen stöd och är lättare att kliva på. Om du har ont om utrymme kan en pedaltränare passa bra. Med den kan du träna både armar och ben. En crosstrainer aktiverar hela kroppen under skonsamma förhållanden.

Vilken träningsmaskin är bäst för konditionsträning?

När du vill fokusera på din kondition och uthållighet, så finns det ett flertal olika träningsmaskiner att välja bland. Det kan vara värt att pröva några olika för att få en uppfattning om vilken maskin du föredrar. Löpband, motionscykel, roddmaskin, trappmaskin och crosstrainer är alla bra maskiner för konditionsträning. Crosstrainern och roddmaskinen aktiverar hela kroppen i större utsträckning och gör att både muskler och kondition tränas.

Har Trademax billiga träningsmaskiner?

Det beror förstås på vad man anser är billigt, men som tur är har vi ett stort utbud av träningsmaskiner i olika prisklasser. Är du nybörjare så kanske du inte vill lägga en förmögenhet på en träningsmaskin innan du vet att det är en maskin som passar dig. Då kan du köpa ett löpband, en crosstrainer eller någon annan träningsmaskin relativt billigt. Trappmaskinen är en effektiv träningsmaskin som finns att köpa i prisklasser från omkring 1000 kronor och uppåt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj