Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 10 av 10 produkter

Ett löpband hemma är helt perfekt för den som vill träna inomhus under trygga former. Oavsett vilket väder det än är ser du till att löpträningen blir av. Detta är ett av det mest populära redskapen som folk har på ett hemmagym.

Slipp regn och rusk med ett löpband hemma

  • Vad ska jag tänka på när jag köper löpband?

    Du väljer ett löpband som du trivs med och som har en robust konstruktion. Det är bra att det också har en modern design. Det allra viktigaste är att du bestämmer dig för att verkligen använda ditt löpband regelbundet, så att det inte bara blir en pryl som du har stående.
  • Hur ställer jag in ett löpband?

    Det brukar finnas en display, och du ställer lätt in den hastighet och lutning du vill ha. Det är bra, för du kan hela tiden träna efter din egen individuella kapacitet. Det innebär att också andra familjemedlemmar lätt kan ställa om löpbandet när de vill springa på det. Löpbandet har också en dämpning som gör att du undviker att få belastningsskador. Lite lagom motstånd bör det alltid vara, så att du höjer din kondition successivt, men du reglerar själv hur hårt du vill jobba.
  • Vilka kan springa på löpbandet?

    I princip alla har nytta av motionen man får på ett löpband. Det är ett sätt att motverka en stillasittande livsstil. En extra fördel är det för allergiker som har svårt att motionera utomhus när det är mycket pollen i luften. Eftersom du lätt ställer in löpbandet efter din kondition och dagsform har du alltid nytta av det.