Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påLöpband REA

  Visar 0 av 0 produkter

  Black Friday REA på löpband för hemmabruk

  Med ett löpband hemma finns det inga ursäkter för att inte träna. Då spelar det ingen roll att det regnar eller är kallt och mörkt ute. Med de löpband som vi på Trademax nu säljer på REA kan du träna bekvämt och tryggt inomhus när du vill och då det passar som bäst.

  Vilken typ av löpband ska jag välja?

  Vi har alla olika mål med vår träning. Det finns exempelvis löpband för den som helst motionerar i lugn takt. Men också för den som tycker om att springa i kuperad terräng. Det finns till och med löpband för sprintern och den som vill springa riktigt snabbt. Men viktigt är också att du känner dig bekväm med ytan som du springer på, och att den är tillräckligt bred för dig. På Trademax har vi nu Black Friday på löpband. På kundtjänst hjälper vi dig gärna att hitta rätt löpband på REAN.

  Hur ställer jag in och startar ett löpband?

  Alla de löpband som Trademax säljer på Black Friday är användarvänliga. De har alla en tydlig display där du kan ställa in hastigheten och starta löpbandet. Beroende på modell kan du även ställa in lutning, eller välja ett program med varierad terräng och hastighet som passar dig. Vissa modeller har också en säkerhetsnyckel som du fäster på kläderna. Skulle du ramla kopplas nyckeln ur och löpbandet stannar. Har du frågor om de löpband som finns hos oss på REA är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.