Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 4 av 4 produkter

Multigym är en träningsutrustning som är utformad för att ge en komplett träningsupplevelse. Den består av olika funktioner och stationer som möjliggör träning av olika muskelgrupper. Med en multigym kan man utföra övningar som styrketräning, konditionsträning och stretching. Dessutom kan man anpassa motståndet och vikterna för att passa sin egen nivå och målsättning. Multigym är ett populärt val för både gym och hemmabruk, eftersom det erbjuder mångsidig träning på en och samma plats. Med hjälp av multigym kan man träna hela kroppen effektivt och bekvämt.

Vanliga frågor om Multigym

Är multigym bra?

Ja, multigym kan vara bra för träning eftersom de erbjuder en mängd olika övningar och träningsmöjligheter på en och samma maskin. De är särskilt fördelaktiga för personer som vill träna hela kroppen och bygga muskler. Multigym kan också vara praktiska för personer som har begränsad tid eller tillgång till ett gym, eftersom de kan ge en komplett träningsupplevelse på ett ställe. Det är viktigt att använda multigym korrekt och följa rätt teknik för att undvika skador och maximera träningsresultatet.

Vilka övningar kan jag träna på ett multigym?

På ett multigym kan du träna en rad olika muskelgrupper. Beroende på vilken typ av multigym du har tillgång till kan du utföra övningar som bänkpress, rodd, lat pulldown, benpress, axelpress, tricepspress, bicep curls och mycket mer. Multigymmet kan erbjuda olika viktmotstånd, olika handtag och justerbara positioner för att anpassa träningen efter dina behov och önskemål.