Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter

Vill du komma i form utan att gå till gymmet kan du ta hem träningen genom att skaffa en effektiv crosstrainer. En crosstrainer tar inte mycket plats och är ett väldigt bra träningsredskap både för att bränna fett och för att skapa muskler på ett naturligt sätt.

Effektiv träning på litet utrymme med en crosstrainer

  • Vad är en crosstrainer?

    En crosstrainer är som en blandning mellan ett löpband, en konditionscykel och en steppmaskin. Träningen blir naturlig eftersom maskinen härmar kroppens eget rörelsemönster och genom att fötterna aldrig lämnar pedalerna får du en jämn belastning på båda benen utan stötar. En crosstrainer ger dig möjlighet till en riktigt bra konditionsträning.
  • När kan jag använda min crosstrainer?

    När du har en crosstrainer i ditt hem kan du kosta på dig att använda den dagligen. All rörelse är bra för din hälsa och med den träningsmaskinen använder du alla kroppens muskler på ett naturligt sätt. Träningen gör att du förbränner kalorier och ökar endorfinhalten i blodet vilket gör att du känner dig gladare och friskare. Med en crosstrainer motioneras hela kroppen vilket gör att du får en vältränad form.
  • Var kan jag ha min crosstrainer?

    En fördel med en crosstrainer är att den inte tar så stor plats. Du kan ställa den i ett hörn i ditt sovrum eller i vardagsrummet om du inte vill ha ett särskilt rum för träning. När den står framme blir det dessutom lättare att följa impulsen att träna en liten stund. En annan fördel med en crosstrainer i hemmet är att du inte behöver lägga tid på att gå till ett gym.