Alla Badtunna

Visar 22 prisvärda produkter
Sortera på

Skapa ett hemmaspa med en badtunna

En badtunna är ett perfekt sätt att kunna slappna av efter en hektisk dag. Det är något som hela familjen kan använda och perfekt för vännerna på besök. Du kan njuta av en badtunna året runt, både under varma sommardagar och under de långa vintermånaderna. Vi på Trademax säljer badtunnor online till ett billigt pris och alltid med en hög kvalitet. Vi säljer olika modeller, både vedeldad badtunna i plast och av trä, så du kan hitta den perfekta modellen för dig.

Hur ofta måste vattnet bytas ut?

Om du använder korrekt filter och kemikalier kan vattnet användas mellan 1-2 veckor, ibland längre beroende på väderförhållanden. Det beror självklart också på hur mycket badtunnan används, och hur många som använder den. Därför är det viktigt att välja rätt reningsverk för din badtunna.

Hur städar man bäst en badtunna?

Att städa den är heller inte svårt. Det är bara att tömma vattnet, spola ur badtunnan och använda lite diskmedel. Använd helst inte klor eller andra starka rengöringsmedel för det kan skada badtunnan.

Vilka tillbehör behöver man för en badtunna?

Det finns många tillbehör för badtunna du kan köpa. Du kan göra det lite mysigare med belysning för din badtunna.

Hur går monteringen till för en badtunna?

Badtunnan är redan monterad när den levereras, och det är enkelt att montera tillbehören om det finns klara instruktioner hur dessa ska monteras. Efter detta är det bara att fylla din tunna med vatten och den är redo för bad.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar