Skippa sidhuvud och gå vidare.

Svarta matstolar & köksstolar

893 st produkter
Visar 24 av 893 produkter
1
...
38

Populära filtreringar

Svarta matstolar är snyggt att ha både i köket och i vardagsrummet. Det finns olika modeller och utföranden, så du kan ha en sorts svart matstol i köket och en annan vid matbordet i vardagsrummet. Du kanske väljer ett mellanting och köper alla stolar av samma modell. Då kan du flytta runt dem beroende på antal gäster. En svart matstol är diskret och trendig på samma gång. Du kan köpa så många du vill från oss på Trademax och det är enkelt att beställa online när du valt ut din favorit.

En svart matstol passar överallt

  • Sitter jag bra i en svart matstol?

    Ja, det är skillnad att sitta på en pall eller en hög barstol jämfört med en riktig matstol när du äter middag. En svart köksstol ger stöd för ryggen. Det finns klassiska, stoppade modeller i skinnmaterial eller tyg, och det finns enklare matstolar med exempelvis flätade ytor, så kallade rottingstolar. Du sitter bra även i en enklare köksstol svart om den är ergonomiskt utformad.
  • Vilket material ska jag välja på en svart matstol?

    Ska du ha flera matstolar vid ett bord i vardagsrummet, kan du välja en ombonad modell som är skinnliknande och lätt att torka av. Läder och skinn utstrålar elegans, och det är bra om stolen är stoppad så att det är skönt att sitta kvar länge och äta. En stol av tyg andas mer, men det blir lättare fläckar på en sådan svart matstol. Men valet av material är helt upp till dig och den stil du vill skapa i ditt hem.
  • Går svarta matstolar bra att ha i köket?

    Ja, och om du köper en svart köksstol som går att stapla kan du lätt plocka fram fler om ni blir många gäster. En enkel men bekväm svart matstol passar in i alla olika sorters inredning. Den ser modern ut och är lätt att torka av. Du kan exempelvis kombinera en svart matstol med snygga dynor och den är alltid mycket lättplacerad.