Skippa sidhuvud och gå vidare.

Köksstolar & matstolar trä

339 st produkter
Visar 24 av 339 produkter
1
...
15

Populära filtreringar

Är du och din familj ute efter nya köksstolar trä som ni kan ha för att kunna bjuda gäster på kulinariska höjdpunkter? Det spelar ingen roll hur god mat du än bjuder dina gäster på, när middagen blir till en pina när ni sitter obekvämt. Matstolar trä passar till både kök och matsal och finns i många bekväma utföranden. För köket kanske en klassisk pinnstol i allmogestil passar, i matsalen kan det vara trevligt med en trästol med stoppning för de långa middagarna med vännerna. Kika in Trademax utbud för att hitta matstolar trä till både kök och matsal.

Trästolar till kök och matsal

  • Finns matstol i trä med karm?

    Du kan mycket väl ha karmstolar runt ditt stora matsalsbord. Dina gäster kommer då att ha ett rejält armstöd under en lång middag med många långa tal. För att göra en matstol i trä bekvämare, kan den vara tillverkad i böjträ. Stolens sits och karm består då av ett enda stycke trä. Sitsen har någon form av dyna i textil eller läder. Bekvämligheten sitter i högsätet. För att matbord och matstol skall passa ihop har de oftast detaljer i samma designmässiga stil.
  • Är pinnstol en matstol i trä?

    Fattig som rik har alltid kunnat ha pinnstolar runt matbordet. Ett kök är inget riktigt kök, om det inte finns en pinnstol i trä. I äldre tider yxades pinnarna till, men idag svarvas de. Oftast blev en sådan matstol i trä lackad men även målad i glada kulörer. Vill du förnya ditt kök finns många köksstolar att välja på hos oss på Trademax.
  • Kan jag köpa en klädd matstol i trä?

    En klädd matstol i trä blir elegant i en matsal. Du kan ha klädsel som tål slitage och om någon råkar spilla blir det ingen katastrof. Modern klädsel stöter ifrån sig och är lätt att torka av och rengöra. Hos oss på Trademax hittar du matstol i trä med klädsel.