Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Matstol & köksstol i sammet

81 st produkter
Visar 24 av 81 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

På Trademax har vi matstolar i sammet i många olika modeller, stilar och kulörer. En sammetstol till matbordet passar särskilt bra för dig som tycker om långa och goda middagar tillsammans med vänner och familj. Detta då en stol med stoppad sits eller en som är klädd i sammet brukar vara både skönare och mjukare att sitta på. Med sammet får du också en lyxigare känsla och det kan nästan kännas som att du sitter på en tjusig restaurang. Är du ute efter en matstol som är bekväm, stilig och lyxig ska du absolut satsa på sammetsstolar. Vi på Trademax hjälper dig gärna att hitta en fin matstol i sammet till ditt kök eller din matplats.

Med en sammetsstol sitter du riktigt skönt runt matbordet

  • Ljus eller mörk matstol i sammet – vad är snyggast?

    En matstol i sammet är alltid snyggt. Vi har dessutom många olika kulörer och modeller för dig att välja mellan, som svart, blått, grått, grönt, rosa, brunt och beige. Ljus sammet ger ett lite mjukare och tjusigare intryck. Men tänk på att smuts snabbt syns på ljus sammet, så har du barn kanske du i stället ska välja en mörkare kulör. En mörk matstol sammet kan skapa ett grandiost intryck i din matsal. Vilken nyans på en matstol sammet som är snyggast är individuellt, välj den du tycker är snyggast och passar bäst in i ditt hem.
  • Vad ska jag tänka på vid val av matstolar i sammet?

    Funderar du på att skaffa matstolar i sammet bör du utgå från storleken på bordet de ska stå vid. Tänk på storleken av stolen du är intresserad mot bordet där den ska stå, kommer det få plats så många stolar du vill ha sittplatser till med den stolen. Väljer du en matstol sammet med armstöd måste du bestämma om armstöden ska få plats under bordet eller om du är okej med att inte kunna skjuta in matstolen i sammet helt under bordet. På ett ungefär kan man säga att en stol tar ca 60x60 cm i plats vid bordet. Fundera även på stolens form i förhållande till rummet. Ska matstolarna stå i ett litet rum kan en luftigare sammet matstol vara att föredra.
  • Hur håller jag en matstol i sammet fräsch?

    Sammet är ett vackert material men ibland kan luggen lägga sig. Detta åtgärdar du enkelt med hjälp av dammsugarens möbelmunstycke eller så drar du med handen mot luggen. För att få matstolens tyg mer tåligt mot fläckar bör du impregnera det. Trademax kundsupport ger dig gärna råd och tips om hur du bäst vårdar dina möbeltextilier.