Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Svart barstol

203 st produkter
Visar 24 av 203 produkter
1
...
9

Populära filtreringar

En barstol kan komma väl till användning inte bara i en faktisk bar. I hemmet platsar barstolar vid den högre köksbänken eller köksön, perfekt om du behöver fixa i köket samtidigt som barnen gör läxorna eller så att gästerna har en bekväm plats att sitta på medan du lagar maten som ska serveras. Med svarta barstolar kan du inreda i många olika stilar i din bar.

Inred baren med svarta barstolar

  • Vad ska jag tänka på vid val av svart barstol?

    Som du kanske märkt är det inte alltid enkelt att sätta sig i på en del barstolar. De svarta barstolar du väljer blir lättare att komma upp på med hjälp av fotstöd som kan användas som ett litet trappsteg. Det finns även höj- och sänkbara svarta barstolar. Välj även om du vill ha en svart barstol med ryggstöd eller föredrar en utan ryggstöd, en såkallad barpall.
  • Var kan jag ha en svart barstol?

    En svart barstol kan du självklart ha i en bar. Men en barstol kommer även till användning om du inreder ditt kök med en köksö. Där har en barstol en naturlig plats. Hos oss på Trademax kan du hitta en bra och bekväm svart barstol för din köksö eller din bar.
  • Vilka material finns svarta barpallar och barstolar i hos Trademax?

    Det finns svarta barstolar som har ram och stativ i metall. Du kan skapa en rustik känsla med en barpall i trä. Väljer du en svart barstol med ryggstöd så sitter du bekvämt om det exempelvis är gjort i böjträ. Sitsen kan vara klädd i olika material eller vara av samma material som resten av barstolen.