Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 102 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Det är inte bara i barer som barstolar kommer till sin rätt. Väldigt många barstolar används i kök där man vill ha ett trivsamt och enkelt ställe att samlas på. Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval moderna barstolar trä som passar både vid baren, vid köksön eller i vardagsrummet. När du väljer en barstol trä finns de i flera olika träslag, med och utan stoppning och i olika höjd. Vill du ha en barstol som inte tar så mycket plats är en stol utan ryggstöd en fördel eftersom den går att ställa in under en bänk.

Snygg barstol i trä

  • Var kan jag ställa en barstol i trä?

    En barstol i trä kan vara ett bra alternativ vid ett högre skrivbord. Då kan du välja mellan att stå eller sitta vid bordet. Som skrivbordsstol vid hemmakontoret blir en barstol i trä lätt att kombinera med resten av inredningen. När du väljer en barstolar i trä från oss på Trademax finns det stolar med och utan stoppning som gör att de passar in i alla hemmiljöer.
  • Vilka fördelar har en barstol i trä?

    De barstolar i trä som du hittar hos oss på Trademax är lättskötta och vackra och fungerar bra tillsammans med dynor om du vill sitta mjukt och de saknar stoppning. En av fördelarna med en barstol är att en hög stol gör att rummet känns luftigt. Många väljer en barstol i trä till köksön eftersom den är lätt att hålla ren och det blir en mysig plats att äta frukost eller läsa läxorna på.
  • Hur hög barstol i trä ska jag välja?

    Det viktigaste när du ska välja höjd på din barstol trä är att du tänker efter hur du kommer att använda den. Anpassa höjden efter den köksbänk, det skrivbord eller det matbord där barstolen kommer att stå mest. Har du frågor om din barstol trä att du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.