Barstol i sammet

26 st produkter
Kampanj
  • Sammet
684639(1).jpg

En barstol i sammet är en elegant och bekväm möbel som kan ge en touch av lyx till ditt hem eller ditt företags barområde. Sammet är en mjuk och lyxig tyg som ger en sofistikerad känsla till möbeln. Den är också mycket slitstark och hållbar, vilket gör den perfekt för användning i ett område där det kan vara mycket rörelse. Barstolar i sammet finns i olika färger och stilar för att passa din inredning. Oavsett om du vill ha en modern och minimalistisk design eller en mer traditionell och klassisk look, kan du hitta en barstol i sammet som passar din smak och stil.

Vanliga frågor om Barstol sammet

Vilka färger finns tillgängliga för barstol sammet?

För barstolar i sammet finns det oftast ett brett utbud av färger att välja mellan. De vanligaste färgerna inkluderar svart, grå, blå, grönt, rött och rosa. Det kan dock variera beroende på tillverkare och butik. Det bästa sättet att ta reda på vilka färger som finns tillgängliga för en specifik barstol i sammet är att kontakta återförsäljaren eller kolla på deras webbplats.

Hur sköter man underhållet av en barstol i sammet?

För att sköta underhållet av en barstol i sammet rekommenderas följande steg:

  1. Börja med att dammsuga stolen regelbundet för att avlägsna löst smuts och damm.
  2. Om det finns fläckar på sammeten kan du använda en ren trasa eller svamp för att försiktigt torka bort dem. Undvik att gnugga för hårt, eftersom det kan skada tyget.
  3. För att undvika att fläckar blir permanenta är det viktigt att agera snabbt när något spills på stolen. Använd en ren trasa eller pappershandduk för att försiktigt torka bort vätskan utan att gnugga.
  4. För att hålla sammeten fräsch kan du använda en mjuk borste för att försiktigt borsta bort eventuell smuts eller hår.
  5. Undvik att placera barstolen i direkt solljus, eftersom detta kan bleka färgen på sammeten över tiden.
  6. Om det behövs kan du använda en ångrengörare för att djuprengöra sammeten. Se dock till att följa tillverkarens instruktioner och testa på en liten, dold yta först för att undvika skador.

Genom att följa dessa steg kan du hjälpa till att hålla din barstol i sammet i gott skick och förlänga dess livslängd.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Materialval (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj