Barstol REA

80 st produkter
REA
1482729(2).jpg

Rea på barstolar under BLACK FRIDAY

Fler och fler väljer en hög köksbänk med barstolar som komplement till matbord i köket. Det är bekvämt att sitta lite högre när man äter frukost och då är barstolen helt rätt. På Trademax har vi snygga barstolar på rea som passar in i både kök och vardagsrum.

Var kan jag ha en barstol?

Det finns flera olika modeller och utföranden på de barstolar Trademax erbjuder under Black Friday Rean, så att du ska hitta rätt prisvärda barstol till just ditt hem. Har du utrymme i ditt vardagsrum är det roligt att bygga upp en riktig bar och då passar en bekväm barstol med ryggstöd in. En barstol kan även fungera bra vid skrivbordet om du vill variera ditt sittställning med att stå och halvsitta. Fördelen med barstolar rea är att de lätt kan skjutas in under en bänk eller ett skrivbord och tar därför mindre plats. Trademax Black Friday Rea är ett ypperligt tillfälle att slå till och våga ändra inredningen i ditt hem och experimentera med nya idéer.

Finns det barstolar på Black Friday?

På Black Friday har vi på Trademax alltid roliga erbjudanden som ger ny energi till ditt hem. Har du inte redan en barstol i köket är det en användbar detalj du kan prova när du hittar den hos oss till bästa pris. En barstol ger en skön, avspänd sittställning eftersom det blir som en blandning mellan att sitta och att stå och den fungerar bra som möbel i hemmet. Har du frågor om de erbjudanden på barstolar som vi har på Black Friday är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundtjänst.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Höj och sänkbar
Förvaring
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Stapelbar
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Utseende
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
REA