Swanströms Kontinentalsäng No 2 180x200 Fast

Beige

Om produkten
Översikt

Swanströms är en prisvärd kontinentalsäng med hög kvalitet och riktigt god komfort. En säng mer än bara en möbel, ett sinnestillstånd och något som kommer att få dig att sova gott – varje natt. Slut dina ögon och njut i en mysig och härlig säng.

Kontinentalsängen som tillkommer i paketet består av tre olika lager madrasser och är utformad för att alltid ge dig en god natts sömn.

Uppbyggnad

Bäddmadrass

Den översta madrassen är den som ger dig en stabil, men samtidigt mjuk och fast komfort.

Mellanmadrass

Mellanmadrassen är sängens kärna och den viktigaste funktionen är att ge hela din kropp stöd. Valet av madrass utgörs beroende på kroppsform och vilken typ av komfort som du vill ha. Välj mellan medium eller fast fjäder.

Rammadrass

Grunden för hela sängen utgörs av en rammadrass och är därför viktig att ha i en fastare uppsättning för att ge sängen god stabilitet som bidrar med korrekt tryckavlastning för kroppen. Det är med andra ord viktigt för den totala komforten i sängen.

Fördelar

  • 6 cm bäddmadrass med latexkärna. Latex andas bättre än skum och är ett utmärkt val för dig som är ute efter den fasta och stabila komforten.
  • 15 cm hög fjäder som ger bra stöd för hela kroppen.
  • Stabiliserande skumbox som gör hela sängen stabil, oavsett var du ligger.
  • Pocket-fjädrar som ger bra motstånd.
  • Fingerskarvad träram som förlänger sängens liv.

Swanströms är en serie prisvärda sängar med god komfort och hög kvalitet – det bästa av två världar. Välj mellan kompletta sängpaket, kontinentalsängar och sängtillbehör. Med en säng från Swanströms-serien kommer du garanterat skapa de bästa förutsättningarna för en underbar nattsömn. Inred dig till en härlig oas tillsammans med Swanströms sängar som har en tidlös och skandinavisk design.

Specifikationer
Produktinformation
Leverans
Kundsupport
Varumärke
KAMPANJ
21%
9 495
:-
Du sparar:2 500:-
Delbetala från: 245:-/Månad
7% extra rabatt! Kod:
3d 20h 13m 59s
Gäller även prissänkta produkter. Ange koden i kassan.
Fri leverans inom 4-6 veckor
Prisgaranti
1 års öppet köp
Fri frakt
Tyg:Linné 5
Linné 5
+ 0:-
Linné 4
+ 0:-
Linné 14
+ 0:-
Linné 3
+ 0:-
Trustpilot
Såhär tycker våra kunder om oss:
BraTrustpilotRate
Baserat på 57661 recensioner
I'm so happy to have my money back from…
I'm so happy to have my money back from these scammers. All thanks to Mrs Kathy for helping me recover my funds. Check my headlines for her mailing details.
Wilson Peter(kathylewis364@gmail .com 2020-07-10
Hyfsat snabb leverans för att vara ett…
Hyfsat snabb leverans för att vara ett möbelföretag. Tyckte den leveranstid som angavs stämde överens för produkten. Trevligt bemötande av speditör. Ett minus är att produkten jag köpte är ändå ganska dyr, men när jag skulle skriva ihop den så passade inte alla delar helt hundra. Så vissa skruvar är inte helt åtdragna för det går inte.
Kund 2020-07-09