Kontinentalsäng 120 cm

160 st produkter
Kampanj
  • 120x200
1298088(1).jpg
Kontinentalsäng 120 cm ger dig en härlig hotellkänsla. Hos Trademax hittar du ett enorm utbud av 120 cm breda kontinentalsängar. Det vanligaste bäddmåttet är 120x200 men kräver du en längre säng har vi även 120x210. Tumregeln är att du ska ha ca 20 cm längre säng än din egen längd. Kontinentalsäng 120 räknas vanligtvis som en enkelsäng där du får lite extra utrymme på bredden. Kontinentalsäng 120 ger dig en lyxig känsla och är en säng som håller i flera år. Trademax ger dig bra garanti på din nya kontinentalsäng 120, så att du kan känna dig trygg.

Varför ska man välja en kontinentalsäng 120 cm?

En kontinentalsäng 120 cm är ett perfekt alternativ tillden som tycker att 90 cm sängen inte räcker till. Det gåratt röra sig mer på natten och öka komforten. Det är ocksålätt att inreda med en 120 cm kontinentalsäng.

Vilken fasthet på kontinentalsängen bör man välja?

När du köper en kontinentalsäng kan du räkna med att om duväger mindre än 75 kg är en medium fast helt tillräcklig.För dig som väger över 75 kg är en fast madrass bättre, ochväger du över 95 bör du satsa på en modell med flerfjädrar.

Vad finns det för fördelar med att köpa ett sängpaket?

Det beror på dina preferenser. Ett sängpaket ärfärdigställt och du vet att du får allt du behöver. Hos osspå trademax.se hittar du billiga sängpaket som du smidigtköper online. Du kan också sätta ihop ditt eget paket tilllåga priser.

Hur inreder jag bäst med en 120 cm kontinentalsäng?

Det finns modeller i olika färger och utformningar. Du kanvälja den strama svarta för en modern stil. Det finns merromantiska gavlar, men också mer neutrala, så du kan hittaden stilen du önskar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj