Kontinentalsäng 140 cm

269 st produkter
  • 140x200
901333(2).jpg
Kontinentalsäng 140 cm ger dig en härlig hotellkänsla. Hos Trademax hittar du ett enorm utbud av 140 cm breda kontinentalsängar. Vi har både kontinentalsängar 140x200 och kontinentalsängar 140x210 varav 140x200 är den vanligaste varianten. Kontinentalsäng 140x200 cm är en standardstorlek och är mest förekommande för en person där du får gått om utrymme. 140 cm är ett mellanting av dubbelsäng och enkelsäng. Kontinentalsäng 140 ger dig en lyxig känsla och är en säng som håller i flera år. Trademax ger dig bra garanti på din nya kontinentalsäng 140, så att du kan känna dig trygg.

När är en 140 cm kontinentalsäng ett bra alternativ?

140 cm kontinentalsäng är ett bra alternativ som ger liteextra utrymme motför 120 cm. Väljer du då också enkontinentalsäng som har förvaringsmöjligheter har du allmöjlighet att hålla ordning i sovrummet. Somkontinentalsäng är 140 cm också ett bra alternativ när manprecis flyttat hemifrån och bor i en mindre lägenhet.

Är 140 cm kontinentalsängar sköna?

En kontinentalsäng på 140 cm är skön och ger extra stödtill kroppen precis som alla kontinentalsängar. Det kännstryggare att ställa sängen utan att ena sidan står motväggen då det inte känns som någon risk finns för atttrillar ur.

Hur inreder man bäst med en kontinentalsäng?

En kontinentalsäng gör sig som allra bäst när den får ståfritt i rummet. Det ger ett elegant intryck. Smycka dengärna med vackra sängkläder och kuddar. Du kan också medfördel sätta upp belysning som lyser upp gaveln. Låt sängenvara prydnaden i sovrummet!

Vad ingår i en kontinentalsäng?

De allra flesta modeller har flera lager. Det är vanligenen ramsäng med resårmadrass över och en härlig bäddmadrass.Det finns såklart olika paket, och hos oss på Trademax kandu köpa billiga kontinentalsängar online för en god nattssömn.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar