Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 280 produkter
1
...
12

Populära filtreringar

Kontinentalsäng 160 cm ger dig en härlig hotellkänsla. Hos Trademax hittar du ett enorm utbud av 160 cm breda kontinentalsängar. Vi har både kontinentalsängar 160x200 och kontinentalsängar 160x210 varav 160x200 är den vanligaste varianten. Kontinentalsäng 160x200 cm är en standardstorlek som passar perfekt för två personer eller för den ensamme som njuter av extra gott om utrymme. Kontinentalsäng 160 ger dig en lyxig känsla och är en säng som håller i flera år. Trademax ger dig bra garanti på din nya kontinentalsäng 160, så att du kan känna dig trygg.

 • Var passar en kontinentalsäng som är 160 cm bred?

  En 160 cm kontinentalsäng är ett perfekt alternativ för digsom vill ha en dubbelsäng där det finns tillräckligt medplats, men utan att den blir för stor eller tar över helarummet. Det är en rymlig säng där både du och din partnerfår tillräckligt med plats för en god natts sömn.
 • Finns det en 160 cm kontinentalsäng med förvaring?

  Ja, vi erbjuder kontinentalsängar som är 160 cm breda medförvaring. Det ger extra utrymme i ditt sovrum och gör detenkelt att hålla det rent och snyggt.
 • Går det att välja olika färger på en kontinentalsäng?

  Ja, vi säljer olika färger så att du kan hitta den perfekta160 cm kontinentalsängen för dig. En som passar i ditt rumoch med din inredning. Vi säljer allt från de klassiskavita och svarta, till röda eller rosa sängar. Allt för attdet ska finnas något för alla smaker.
 • Är en kontinentalsäng bekväm?

  Ja, det är en bekväm säng. En kontinentalsäng ger stöd förkroppen och har en så kallad luftfjädrings-teknologi. Denger kroppen liggkomfort oavsett vilken sovställning duföredrar. Vi säljer ett stort sortiment avkontinentalsängar som är 160 cm. Köper den billigt onlinefrån oss här på trademax.se