Kontinentalsäng 180 cm

267 st produkter
Kampanj
  • 180x200
1235616(1).jpg
Kontinentalsäng 180 cm ger dig en härlig hotellkänsla. Hos Trademax hittar du ett enorm utbud av 180 cm breda kontinentalsängar. Vi har både kontinentalsängar 180x200 och kontinentalsängar 180x210 varav 180x200 är den vanligaste varianten. Kontinentalsäng 180x200 cm är en standardstorlek som passar perfekt för två personer eller för den ensamme som njuter av extra gott om utrymme. Kontinentalsäng 180 ger dig en lyxig känsla och är en säng som håller i flera år. Trademax ger dig bra garanti på Kontinentalsäng 180.

Vad är en kontinentalsäng?

Det speciella med kontinentalsängar är att de består av trelager. Nederst har sängen en ram innehållande antingenfjädrar eller skum. Ovanpå denna placeras en resårmadrasssom bestämmer sängens fasthet/mjukhet. Överst läggs enbäddmadrass, som bidrar till sängens komfort och skyddarresårmadrassen från slitage. De tre lagren görkontinentalsängar något högre än andra sorters sängar.

Är kontinentalsängar extra mjuka?

Det är lätt att anta att så är fallet, eftersomkontinentalsängarna med sina tre lager ser mycket mjuka ut,men det beror på hur sängen är uppbyggd. Ramens fjädrar,resårmadrassens fasthet och bäddmadrassens utformningbidrar alla till hur mjuk kontinentalsängen känns, och detfinns även kontinentalsängar med gott stöd och en fastarekänsla.

Ingår gavel till kontinentalsängar?

Hos oss på Trademax hittar du många varianter på billiga180 cm kontinentalsängar, både med och utan gavel. Om dugärna sitter upp i sängen och till exempel läser en bok kanen tillhörande gavel vara en smart investering.

Vilken färg ska jag välja?

I vårt sortiment hittar du sängar i behagliga toner somlätt smälter in i sovrum med olika stilar. När du hittatdin favorit beställer du din nya kontinentalsäng direkt härpå nätet. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om detskulle uppstå några frågor.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj