Stjärnbädden Diamant Kontinentalsäng 160x210 F Softtex Trens

Mullvad

Artikelnummer: 688970
Välj tillbehör

Specifikationer

Mått
Bredd160 cm
Längd210 cm
Bäddmadrass höjd9 cm
Sockel/Ben Höjd8 cm
Bäddmått160x210 cm
Material
BäddmadrassStjärnbädden Softtex Trens Bäddmadrass 160x210
BenVinklade Plastben 8 cm
Övrigt
VarumärkeStjärnbädden
SerieStjärnbädden
FärgnamnMullvad
Färg
FasthetsgradFast
Övrig information15 års garanti mot ram och fjäderbrott
SänggavelUtan gavel
KuddarUtan kuddar
Fjädring resårmadrassPocket
Fjädring resårbottenPocket
KvalitetLyx
TygnamnStjärnbädden Mullvad

Detaljerade specifikationer

1 st - Bäddmadrass 160x210 Softex Trens
Stjärnbädden
Fler produkter från Stjärnbädden
Mått
Bredd160 cm
Längd210 cm
Bäddmadrass höjd9 cm
Bäddmått160x210 cm
Övrigt
VarumärkeStjärnbädden
SerieStjärnbädden Bäddmadrass
FärgnamnVit
Färg
KvalitetLyx

ProduktinformationVisa tillbehör

Kontinentalsängen Diamant är Stjärnbäddens mest exklusiva kontinentalsäng! Den här sängen passar dig som har mycket höga krav på sovkomfort, design och detaljkvalitet. Det här är en kontinentalsäng med storleken 160x210. Sänggavel ingår inte i köpet men går att köpa till.

Välj medium eller fast
Den här kontinentalsängen finns att välja i olika typer av fasthet. Välj mellan medium, fast eller medium/fast beroende på vilken komfort ni önskar.

Resårbotten

Sängens resårbotten är byggd på en hög och stabil träram och består av pocketfjädring i 3 zoner samt har en extra stoppning av polyeter. Den här gedigna uppbyggnaden i resårbotten bidrar till en mycket god grund för sängens komfort och kvalitet.

Resårmadrass
Den här sängen har ett av de allra bästa resårsystemen som går att erbjuda! Med en resårmadrass av chess-pocketsystem skapas en mycket hög avlastning för hela kroppen. Detta system är dessutom inbäddat i ett lager polyeter, såväl ovan som under.

Välj bäddmadrass
Bäddmadrass Polyeter Quilt: Den här bäddmadrassen har en lite fastare och mycket god komfort. Bäddmadrassen är quiltad och stoppad med 45 mm polyeter. Polyeter är ett material med fin cellstruktur, vilket bidrar till att bäddmadrassen ger en jämn och behaglig avlastning för hela kroppen.

Bäddmadrass Polyeter Trens Kant: Det här är en härligt tjock och genomsydd bäddmadrass med stoppning av 45 mm polyeter och luftig kanalfiber. Polyeter är ett material med fin cellstruktur, vilket bidrar till att bäddmadrassen ger en jämn och behaglig avlastning för hela kroppen. Bäddmadrassen har en ytmjuk känsla och stabil karaktär. Bäddmadrassen är sydd med en kant i samma tyg och färg som sängen.

Bäddmadrass Softex Trens: Det här är en mycket exklusiv trensad bäddmadrass med en stoppning av 45 mm mjuk, perforerad softex och kanalfiber. Tillsammans ger softex och kanalfiber bäddmadrassen en otroligt mjuk och skön komfort. En bäddmadrass i softex andas även mycket bra och bidrar till en följsam känsla.

Bäddmadrass X-Polyeter Quilt: Den här bäddmadrassen består av 45 mm elastisk polyeter av hög kvalitet. Elastisk polyeter ger bäddmadrassen en mycket god följsamhet och stabilitet för hela kroppen.

Kontinentalsängen Diamant förekommer i fyra olika färgval. Välj mellan kaki, antracit, mullvad eller marin. Önskas matchande sänggavel så finns detta att köpa till!

Serien Diamant från Stjärnbädden
Kontinentalsängen Diamant är Stjärnbäddens mest exklusiva kontinentalsäng! Den här sängen passar dig som har mycket höga krav på sovkomfort, design och detaljkvalitet - det vill säga att den är lika snygg som skön att sova i. Kontinentalsängen Diamant finns i flera olika storlekar och utföranden att välja mellan, samt erbjuder ett flertal valmöjligheter av såväl bäddmadrass som fasthet. Med en säng från Stjärnbädden kan du sätta lite extra lyx på tillvaron!

Varumärke

Stjärnbädden

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt