Kinnabädden Jupiter Kontinentalsäng 160x200 M/F Latex 40 mm

Svart

-32%
Artikelnummer: 564132
Gör dina val
Välj tillbehör
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd160 cm
Längd200 cm
Bäddmått160x200 cm
Material
BäddmadrassLatex 40 mm
Antal
Komfortzoner (st)5
Övrigt
VarumärkeKinnabädden
SerieKinnabädden Jupiter
FärgnamnSvart
Färg
TygSvart Kinnabädden
FasthetsgradMedium/Fast
SänggavelIngen sänggavel
KuddarUtan kuddar
Fjädring resårbottenBonell
Fjädring resårmadrassPocket
GavelUtan gavel
TypKontinentalsäng
KvalitetPlus
Garanti15 år

ProduktinformationVisa tillbehör

Jupiter kontinentalsäng från Kinnabädden är inte bara elegant och underbart bekväm - det är dessutom en av våra mest prisvärda kontinentalsängar! Sängen är tillverkad av högkvalitativa material och har pocketfjädring, latexbäddmadrass och en stabil träram av svenskt furu. För dig som letar efter stilren design, god kvalitet och fantastisk komfort till ett förträffligt pris. Sängen är klädd i ett exklusivt skumlaminerat möbeltyg, allergisäkert och Ökotex-certifierat. Komplettera gärna med en sänggavel. Bland tillvalen finns en slät huvudgavel i samma tyg som sängen, höjd: 108 cm.  

Sängbotten:
Den 8 cm höga sängramen är danskproducerad och tillverkad av svenskt massivt furu. Med rejäla ribbor och bonellfjädrar stoppade med polyeter skapas förutsättningar för bästa möjliga hållbarhet och stabilitet. 

Mellanmadrassen:
Mellanmadrassen har ett avancerat pocketsystem med fjädrar i 5 zoner. En följsam pocketresår som arbetar individuellt och formar fjädringen efter kroppen med maximal precision för att avlasta och ge rätt stöd i alla sovställningar. Det gör att du får en djupare sömn och vaknar mer utvilad, då tryckpunkterna som axlarna och höfterna utsätts för minimalt tryck. Mellanmadrassen har ett heltäckande överdrag och polyeterstoppning.  

Bäddmadrassen:
En 8 cm tjock bäddmadrass med en kärna av 40 mm naturlatex. Latex avlastar dina tryckpunkter och avleder värme, vilket får dig att sova svalt och skönt och gör bäddmadrassen fräsch med lång livslängd. Bäddmadrassen är pikerad för extra följsamhet och en omfamnande känsla, samt stoppad med 300 g fuktavvisande fibervadd. Bäddmadrassens överdrag har invävda bambufiber som har en antibakteriell, dofthämmande och kylande effekt. Överdraget som är quiltat i 100% polyestertyg, är avtagbart och tvättbart.  

Garanti

 • 15 års garanti mot ram- och fjäderbrott orsakade av fabrikationsfel. Gäller ej skador som orsakas av konsument.
 • Sättningar av bäddmadrass innefattas ej av garantin utan anses normalt vid användning. Noppning innefattas ej heller av garantin eftersom den normalt orsakas av konsument.

Om Kinnabädden
Kinnabädden har över 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Med en säng från Kinnabädden får du äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. Kinnabädden använder skickliga hantverkare där det behövs och utnyttjar modern produktionskapacitet där det behövs. Kinnabädden har på så sätt skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng!  

Glöm inte att köpa till ett madrasskydd för att öka livslängden på din säng! 

Varumärke

Kinnabädden
Kinnabädden

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt