categoryTopBlock

Mediamöbel i valnöt

14st produkter
Möbler
Kampanj
  • Valnöt

Varför känns en mediamöbel i valnöt så exklusiv?

Har du drömt om en valnötsfärgad mediamöbel, beror detsäkert på att det är de olika skiftande bruna nyanserna somger en hemtrevlig atmosfär. Just mörkare möbler känns oftalite extra exklusiva. Titta här på vår hemsida och beställonline hos oss.

Passar mediamöbeln i valnöt i vardagsrummet?

Ja, och den passar extra bra om du exempelvis har hyllor,soffbord eller stolar som också har en mörkare nyans. Oftaär det kombinationen som gör att det blir ett enhetligt ochharmoniskt intryck.

Är en mediamöbel i valnöt modern?

Ja, det är många som gillar exempelvis en mediamöbel ivalnöt som har lite retrostil. Just valnötsmöbler gerassociationer till rustika möbler i starkt och hållbartträ. Dessa mediamöbler är tidlösa och alltid moderna. Duköper dem billigt här på Trademax.

Vad menas egentligen med mediamöbel?

Man kallar det ibland för tv-bänk, men en bänk i valnöt kanman alla sorters media på. Många hänger sin tv på väggen,men en mediamöbel är ändå bra att ha. Man kan ha tv ochvideo på den, och man kan exempelvis ha cd-spelare, endator eller tidningar eller en telefon med högtalare förspotify. Beställ din mediamöbel hos oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Stil
Typ
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj