Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 9 av 9 produkter

Många barn och tonåringar tycker om att sitta framför spegeln för att prova smink och olika frisyrer. När du skaffar ett sminkbord till barn där det finns spegel och lådor, gör du det lättare och roligare att experimentera med olika stilar och färger.

Välj mellan olika modeller av sminkbord för barn

  • Vad är ett sminkbord för barn?

    Ett sminkbord är som ett litet skrivbord med spegel som är avsett för att kunna sitta i lugn och ro och ordna med hår och smink. Det finns flera olika modeller av sminkbord för barn med varierande speglar och antal lådor. En del sminkbord kan också ha en liten pall som passar till bordet.
  • Var kan jag ställa ett sminkbord för barn?

    När du skaffar ett sminkbord för barn ger du ditt barn och din tonåring möjlighet att inreda på ett nytt sätt och det är en detalj som kommer att ge fin karaktär åt rummet. Bordet är försett med spegel och lådor. Du kan ställa det längs en vägg i ditt barns rum och komplettera med god belysning för att göra det lätt att se detaljer.
  • Hur väljer jag ett sminkbord för barn?

    När du ska välja sminkbord är det viktigt att du även tittar på hur resten av inredningen i ditt barns rum ser ut för att få det att harmoniera och skapa rätt atmosfär. Ett sminkbord för barn har en bra spegel och lådor för smink och hårborstar. Du kan lätt kombinera det med en golvlampa, gardiner och kuddar som ger en ny känsla åt ditt barns rum.