categoryTopBlock

Sängbord barn

30st produkter
Barnbord
Kampanj

Är det dags för ditt barn att få ett eget rum? Glöm då inte bort att skaffa ett sängbord för barn som kan stå bredvid sängen. Ett sängbord gör att barnet kan ha allt som det kan tänkas behöva under kvällen eller natten nära tillhands. Om ni väljer ett sängbord som matchar med sängen och övriga barnmöbler så blir det även en del av dekorationen i rummet. Låt barnet vara med och välja så kommer det nya sängbordet att bli särskilt uppskattat.

Sängbord för barn är en självklarhet i barnens rum

Varför ska jag skaffa ett sängbord för barn?

Barn tycker om att härma de vuxna, och det kan även gälla inredningen i barnrummet. Precis som föräldrarna har sina sängbord vill också barnet ha sitt. Dessutom kan det vara en trygghet för barnet att kunna ha vissa saker lättillgängliga om det vaknar under natten, som en lampa på sängbordet till exempel.

Vad kan mitt barn förvara i sitt sängbord?

På ett sängbord för barn kan det vara praktiskt att ställa en lampa, så att barnet lätt kan tända den om det vaknar under natten. Ett sängbord med låda är en bra förvaring för exempelvis boken med godnattsagor, gosedjur eller annat som barnet vill ha nära tillhands. För ett barn som använder glasögon är sängbordet också en perfekt avställningsyta precis intill sängen.

Hur väljer jag sängbord till barn?

Sängbord till barn finns i olika former och färger som tilltalar yngre barn men även äldre. Välj ett sängbord som passar till den övriga stilen i barnrummet, eller låt helt enkelt ditt barn välja det sängbord ur vårt sortiment det gillar bäst.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj