Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

När barn blir lite äldre och mer självständiga behöver de också få ny inredning i sina rum. De vill kunna sitta och rita, skriva eller använda sin dator och då behöver de ett skrivbord som är anpassat för barn. Ett skrivbord för barn kan bli en inredningsdetalj som gör att ditt barn trivs och kan vara aktiv i sitt rum.

Barnkammaren behöver skrivbord för barn

  • Hur väljer jag skrivbord för barn?

    När du väljer skrivbord för barn är det bra om du tittar på hur resten av inredningen i ditt barns rum ser ut. Ett skrivbord kommer att påverka stämningen i rummet. Behöver ditt barn ett större eller mindre skrivbord och behöver det finnas en hylla?
  • Var kan jag ställa ett skrivbord för barn?

    Ett skrivbord kan stå längs en vägg i ditt barns rum men det kan också vara trevligt att ställa det framför ett fönster. Mycket beror hur det kommer att användas och om ditt barn använder datorn mycket för då behöver du se till att ljuset inte faller så att det stör skärmen. Har du ett skrivbord för barn som är försett med en hylla behöver det stå mot en vägg.
  • Ska det vara lådor i mitt skrivbord för barn?

    Det finns olika modeller av skrivbord för barn och du behöver tänka på hur det kommer att användas när du väljer modell. Om det finns lådor i skrivbordet blir det lättare att hålla ordning och ditt barns skrivbord blir en möbel som kan användas till annat än att bara sitta och arbeta eller rita vid.