Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Uppgradera badrummet med modern takdusch

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

För dig som vill skapa en lyxig och modern inredningsstil i badrummet är en takdusch ett måste. Takduschar ger en härlig duschupplevelse tack vare den större ytan som vattnet kommer ur. Till skillnad från ett vanligt duschmunstycke är en takdusch bekvämare, då vattnet kommer rakt uppifrån. Hos oss kan du välja bland många olika varianter av takduschar. Vi har bland annat takduschset med både takdusch och separat duschmunstycke - perfekt om du vill kunna variera dig. På Trademax finns duschar för alla badrum och för alla budgetar.
 

Vanliga frågor och svar

 • Vilken takdusch ska jag välja?

  Trademax erbjuder en mängd olika modeller på takduschar. Vill du skapa en spa-lik inredning i ditt badrum kan du kika på vattenfallsdusch eller rainmaker duschar. Dessa gör att vattnet strömmar ut i en bredare stråle och ger en mycket behaglig duschupplevelse. Du har även möjlighet att välja om du vill ha en takdusch med blandare eller en takdusch utan blandare.
 • Vad ska jag tänka på vid val av takdusch?

  Har du en mindre dusch kan takdusch med hyllplan vara ett bra alternativ. Hyllorna är praktiska eftersom de inte tar särskilt stor plats och du kan enkelt förvara dina produkter i duschen. Hos oss på Trademax har vi även samlat populära och pålitliga varumärken, såsom Mora och HansGrohe takdusch. Du kan självklart själv välja om du vill ha takduschset eller köp takdusch och munstycke separat.
 • Varför takdusch?

  För dig som inte har ett badkar hemma är takdusch ett utmärkt substitut, då du får en mycket lyxigare och behagligare duschupplevelse. Med en stor takdusch och större taksil kommer det kännas som du står i en tropisk regnskog och regnet forsar ner.
 • Hur högt ska en takdusch sitta?

  En bra höjd att placera sin takdusch på är 215 cm från golv upp till underkant. Det kan även vara ett bra alternativ att kika på takduschar med justerbar höjd. Då kan du enkelt ställa in höjden efter dina egna preferenser.