Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Duschmunstycke & duschhandtag

11 st produkter

Hos Trademax hittar allt du behöver till din dusch. Vi erbjuder ett stort sortiment av duschmunstycken och duschhandtag så du enkelt kan hitta en som passar dig och ditt badrum. Välj efter storlek, utförande och strålar så du kan skapa en dusch efter dina behov. Välkommen att utforska vårt utbud! 

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag välja för duschmunstycke och duschhandtag?

    Det är viktigt att duschhandtaget ska kännas bra i handen. Sedan är det såklart viktigt att duschmunstycket har en bra stråle och tryck, på så vis får du en mer behagelig duschupplevelse. Det är även bra att välja ett munstycke som är enkel att rengöra. Det vill säga skulle du få kalkavlagringar ska de gå att bara gnugga bort.
  • Hur rengör jag duschmunstycke?

    Med ett bra duschmunstycke ska det gå att bara gnugga bort kalkavlagringarna. Skulle det ej gå kan du blanda lika delar vinäger och vatten i en påse, ca 3 dl. Sätt sedan påsen på duschmunstycket och låt sitta i ungefär 15-20 minuter. Ta bort påsen och torka av resterande avlagringar. Sätt sedan igång duschen med varmt vatten i några minuter. Sedan är du klar.
  • Vilka duschmunstycken erbjuder Trademax?

    Hos Trademax kan du hitta både moderna och klassiska duschmunstycken billigt online. Kanske vill du ha ett regnduschhuvud eller en klassiska handdusch? Oavsett vilken stil du är på jakt efter hittar du den med all säkerhet hos Trademax. I vårt sortiment erbjduer vi produkter från välkända varumärken som till exempel Hansgrohe med fler.