Kampanj
  • Rund
1913613(1).jpg

Kan jag ha en rund badrumsspegel?

Runda badrumsspeglar är definitivt en het trend du bör prova på. Det ger rummet ett snyggt tema och är kul att inreda med. Det enda att tänka på är att en rund spegel har en mindre yta, vilket betyder att om du behöver kunna fixa håret osv kanske du behöver en större spegel. Se till att den får plats på väggen. Är det ett gästbadrum du ska ha den runda spegeln i behöver du inte oroa dig lika mycket för storleken, då man där endast behöver spegla ansiktet.

Hur inreder jag badrummet med en rund spegel?

Har du en rund spegel i badrummet betyder det inte att allt annat måste vara runt också, fast det ser väldigt snyggt och enhetligt ut. Har du tänkt renovera badrummet kan du låta sätta in ett nytt handfat med bänk i samma bredd som diametern på din spegel. Detta skapar en ljuvlig harmoni. Matcha även med en rund matta och runda korgar. Du kan också välja någon rolig design. Vi har flera alternativ här på vår hemsida som du kan kika på.

Finns det runda badrumsspeglar med belysning?

En spegel med belysning ger en illusion av att det finns mer plats i rummet och förmedlar även en mysig känsla. Vi har flera runda modeller med belysning. Lampan kan sitta på olika ställen av spegeln. Modeller med ljus som kommer bakifrån utgör en mjuk och mysig belysning, och den runda lampan ser nästan ut som en måne. Det passar perfekt i ett badrum du vill ska se coolt ut.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form (1)
Med belysning
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj