Svart badkar

11 st produkter
  • Svart
2270406(1).jpg

När det är dags för badrumsrenovering finns har Trademax ett stort utbud av badrumsinredning för dig att välja mellan. För att skapa en unik känsla i badrummet kan ett svart badkar vara en rolig detalj. Badrummet är en plats för lyx och avslappning, med mörka färger och ett svart badkar kan du skapa en lugn oas med spa-känsla hemma i ditt eget badrum. Ett badkar måste inte vara vitt, det blir en mycket mer dramatisk känsla i ditt badrum med ett svart badkar. Hos oss kan du välja bland flera svarta badkar i olika modeller för att skapa just den känsla du vill ha i ditt badrum.

Lyxig känsla med ett svart badkar

Finns svarta badkar i gjutgods?

Trademax erbjuder badkar i flera olika material. Självklart även svarta badkar i gjutgods. Beståndsdelen i gjutgods är marmorsten som krossats till ett pulver. Ett sådant svart badkar håller värmen i badvattnet länge. Ett annat vanligt förekommande material i svart badkar är akryl som är ett syntetiskt material, eller plast. Badkar i akryl kan formas på många sätt. Runda kanter är vanligt i sådana badkar.

Vad utmärker ett svart bubbelbadkar?

I ett lyxigt badrum kan du naturligtvis placera ett svart badkar med jacuzzifunktioner. Ett sådant badkar kan placeras i ett av hörnen i ditt badrum. Badkaret är tillverkat i sanitetsakryl. Du kan få större och mindre massagemunstycken. Lyxen spetsas med undervattensbelysning. Badkaret är stort nog för två personer. Vi på Trademax hjälper dig att hitta rätt hörnbadkar i svart.

Hur mycket rymmer ett badkar?

Ett svart badkar hos oss på Trademax rymmer från 220L och uppåt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)