Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 15 av 15 produkter

Populära filtreringar

Vad vore den perfekta badupplevelsen utan en badkarsblandare? Med den viktiga funktionen att reglera temperaturen på badvattnet är badkarsblandaren inte bara en dekorativ detalj, utan också ett nödvändigt tillbehör till ditt badkar. Välj en modell med takdusch, handdusch eller varför inte en golvstående badkarsblandare? Trademax erbjuder dusch- och badkarsblandare med god kvalitet från en rad välkända leverantörer som Mora, FM Mattson, Hansgrohe och Noro. 

Köp badkarsblandare billigt online

När du sänker ner dig i ett varmt bad, vill du att det ska vara - just det - varmt. En pålitlig badkarsblandare är ett måste för att garantera rätt temperatur på ditt badvatten. Dessutom fylls badkaret upp avsevärt mycket snabbare och tystare, så att du skapar en harmonisk spakänsla runt omkring dig. Trademax har ett stort urval av högkvalitativa badkarsblandare från leverantörer som:

  • Mora
  • FM Mattsson
  • Hansgrohe
  • Noro

Du beställer online enkelt och smidigt i vår webbshop. Har du några frågor eller funderingar om vilka produkter som passar bäst för dig, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!