Badkar i plast

36 st produkter
  • Plast
be7f6ddf0a6c2670f587442e5867c817c407a5d0.jpg

Kan jag köpa badkar i plast?

Javisst, det går alldeles utmärkt. Du kan köpa badkar i plast utan att göra avkall på vare sig design eller kvalitet. Det finns flera modeller av fristående badkar som är tillverkade i akryl, ett plastmaterial som har samma egenskaper som plexiglas och som därmed är mycket slagtåligt. Med andra ord robusta badkar som dessutom är glasfiberförstärkta. Genom att kombinera badkaret med andra väldesignade inredningsdetaljer får du ett lyxigt badrum utöver det vanliga till en rimlig investering.

Vilket utseende har ett badkar i plast?

Badkaren har en matt och ljus yta. Stor vikt har lagts vid formgivningen av badkaren. De har runda och mjuka former och ger ett mycket elegant intryck. Badkar i plast är fristående och sidorna ligger nära an mot badrumsgolvet på ett rostfritt stativ. Du behöver därmed inte bekymra dig över att göra rent under badkaret. Badkaren har bottenventil och har ställbara fötter. Badkaren i plast är ovala och volymen är cirka 40 liter. I badkaret kan du därmed slappna av och känna dig väl omsluten.

Vilka fördelar har ett fristående badkar i plast?

Du har stor flexibilitet vad gäller placeringen i badrummet. Du är inte låst av att ha blandare från en vägg. Blandare och dusch ingår inte i leveransen utan dessa armaturer köper du till separat. Fördelen är att du kan välja mellan många olika blandare och duschar med funktioner och design som passar dig och din badrumsmiljö. Ett fristående badkar i plast med rena linjer är lätt att både städa och underhålla.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar