Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 15 av 15 produkter

Golvblandare är ett praktiskt och snyggt tillägg till badrummet. Den ger inte bara rätt vattentemperatur till ditt fristående badkar, utan den kan också användas till andra badkarslösningar för en lyxigare känsla. Bläddra bland olika modeller från välkända varumärken.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av golvblandare?

    Det kanske låter självklart, men du behöver vara medveten om att blandaren monteras i golvet. Det är därför viktigt att montering sker av en yrkeskunnig så att badrummets tätskikt inte förstörs. Utöver det är det bara att välja den blandare som du tycker är snyggast och bäst matchar ditt badrum.
  • Vad är en golvblandare?

    En golvblandare är främst anpassad till fristående badkar. Förutom att den fyller badkaret med vatten är den även en estetiskt tilltalande inredningsdetalj. Du kan hitta både höga och låga golvblandare, då det är viktigt att höjden är anpassad efter ditt badkar.
  • Hur placerar jag min golvblandare?

    Med en golvblandare får du inte bara en blandare utan skapar dig även en snygg detalj i badrummet. Du kan välja själv om du vill placera den längst med eller i fotändan av badkaret, men den gör sig snyggast vid ett fristående badkar som står en bit från väggen.