Textilier badrum

Visar 1636 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Hos oss på Trademax hittar du ett stort sortiment av badrumstextilier billigt online. Handdukar, badrumsmattor och badlakan är viktigt för att skapa en ombonad men samtidigt lyxig känsla i badrummet. Hos Trademax hittar du textilier som passar alla, oavsett vilken inredningsstil du föredrar.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid val av badrumstextilier?

Med hjälp av snygga badrumstextilier kan du enkelt skapa en lyxig och ombonad känsla i ditt badrum. Välj olika handdukar för olika syften. Ett stort badlakan hjälper dig att torka snabbt efter dusch eller bad, samtidigt som det känns lyxigt att svepa ett stort badlakan runt sig. För dig med långt hår kan det vara bra att ha en extra handduk samt välj en separat handduk för ansiktet.

Vad behöver jag för badrumstextilier?

För att upplevelsen i ditt badrum ska vara trivsam och ombonad är det bra med mjuka och sköna badrumsmattor. De håller dina fötter både varma och torra. Det är även bra med högabsorberande handdukar och badlakan. Hos Trademax hittar du badrumstextilier i olika färger, modeller och storlekar. Vi har något som passar alla.

Behöver jag tänka på färg vid val av badrumstextilier?

Vilken färg du väljer på dina badrumstextilier är smaksak. Hos Trademax hittar många olika badrumstextilier i vackra färger. För dig som vill ha mer färg i ditt badrum erbjuder vi självklart färgglada textilier, tex handdukar i grönt eller rosa. Om du är på jakt efter mer klassiska färger erbjuder vi självklart även badrumsmattor och handdukar i färgerna grått, svart och vitt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj