Handdukar

93 st produkter
REA
532719(1).jpg
Varje hem behöver ett stort utbud av handdukar att välja mellan. Varje familjemedlem behöver sin egna handduk, plus att det alltid är trevligt att ha några extra till besökare. Vi på Trademax säljer billiga handdukar av en bra kvalitet. Vi har ett stort sortiment att välja mellan och hos oss är det enkelt att köpa handdukar online.

Billiga handdukar i hög kvalitet

Vilket material borde handdukar ha?

Våra billiga badlakan kommer i olika färger och material, allt för att det ska finnas något som passar dig och ditt hem. Att köpa handdukar är enkelt tillsammans med oss, och vi säljer ett stort sortiment av handdukar och alltid till ett billigt pris.

Hur inreder man med handdukar?

Dina handdukar kan göra en stor skillnad i ditt badrum. Därför är det viktigt att välja rätt färg på din handduk. Tänk på att ha matchande handdukar med inredningen i ditt badrum.

Hur tvättar man bäst handdukar?

När du tvättar dina handdukar är det viktigt att de tvättas i en hög nog temperatur som tar bort bakterier. Dina handdukar har mycket bakterier, speciellt om de delas mellan personer i hushållet. Tvätta de i runt 40 grader och häng upp de så fort tvätten är klar för att undvika att mögel bildas.

Hur ofta borde man byta ut handdukar?

Du borde tvätta dina handdukar runt vart tredje dag för att de ska hålla sig fräscha. Handdukar kan hålla rätt länge beroende på hur de har blivit omhändertagna. Om du behöver byta ut dina badhanddukar säljer vi dessa billigt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA