Morgonrock & Badrock

10 st produkter
REA
528807(1).jpg
Populära filtreringar
En morgonrock är en bekväm och mjuk klädesplagg som används efter duschen eller på morgonen för att hålla sig varm och bekväm. Den är vanligtvis gjord av mjukt och absorberande material som bomull eller frotté och har en knytning eller dragkedja framtill. En badrock å andra sidan används vanligtvis på stranden, vid poolen eller efter ett bad för att snabbt torka av sig. Den är också gjord av absorberande material men är oftast kortare och mer lättviktig än en morgonrock. Båda dessa plagg är populära för att ge komfort och bekvämlighet efter bad eller duschar.

En morgonrock eller badrock är det ultimata mysplagget

När du inte behöver rusa iväg om morgonen är det ljuvligt att gå och njuta i en badrock. När du har tagit ett långt och avslappnande bad är en badrock det enda riktiga och acceptabla plagget. Vi har tagit fram ett snyggt urval med eleganta och bekväma badrockar till våra kunder. När du ska köpa badrock kan du exempelvis välja en skön och härligt mjuk sådan i frotté. Det är precis vad du behöver och du kan finna det billigt online hos oss på Trademax.

Vilka material passar bäst i en badrock?

Smaken är olika, men en badrock behöver oftast vara någorlunda värmande utan att för den skull vara svettdrivande. Välj en badrock i bomullsfrotté eller något annat material som låter din hud andas men ändå håller dig varm.

Vad ska jag välja för färg på min badrock?

En vit badrock passar bra i alla sammanhang. Det är också lätt att se när badrocken behöver tvättas. Självklart fungerar också andra färger för dig som tycker om variation.

Hur tvättar jag en badrock bäst?

Idag när både tvättmaskiner och material i kläder är av god kvalitet fungerar det utmärkt att tvätta din badrock i 40 grader. Om badrocken blivit svårt smutsad kan tvätta den i 60 grader, eller välja att tillsätta något fläckborttagningsmedel i en förtvätt.

Kommer det alltid med skärp till min badrock?

När du köper en badrock är det standard att ett skärp medföljer. Väldigt få badrockar har knäppning med knappar eller dragkedja. Ett skärp gör att badrocken är mycket enkel att ta av och på.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA