Badlakan & badhandduk

69 st produkter
REA
528726.jpg
Populära filtreringar

Badrummet vill vi gärna inreda med mjuka och sköna textilier. Våra sköna badlakan är både snygga att hänga i badrummet och härliga att torka sig med efter en lång dusch eller ett bad. Vi erbjuder ett stort urval av badlakan i olika storlekar, färger, mönster och tjocklekar. Du kan enkelt piffa upp ditt badrum med färgglada handdukar. Med våra badlakan och handdukar skapar du ett trivsamt och härligt badrum. Välj mellan flera produkter i samma kollektion för att ha badlakan för alla olika tillfällen och för att skapa en snygg helhet i badrummet.

Vanliga frågor och svar

I vilka storlekar kan jag köpa badlakan billigt hos Trademax?

En badhandduk är oftast mindre i storlek än vad ett badlakan är. Badlakan brukar oftast vara 100x150 cm, men vilken storlek du föredrar är till viss del en smaksak. Mindre handdukar är smidigare att hantera och tar mindre utrymme att förvara. Storlek badlakan ska väljas utifrån smak och syfte. Hur stort förvaringsutrymme du har kan även vara bra att ha i åtanke när du köper badlakan billigt online.

Vad finns det för olika material på snygga badhanddukar & badlakan?

De flesta badlakan är oftast tillverkade i bomull. Vilket gör att de kan krympa olika mycket beroende på kvalité. Vi erbjuder högkvalitativa badlakan i bomull som är tillverkade av 100% absorberande bomullsmaterial. Vilket gör att de är både mjuka och hållbara. Badhanddukar i frotté gör dem slitstarka och extra absorberande.

Hur ska jag tvätta badhanddukar?

Vi rekommenderar att alltid läsa tvättråden innan du tvättar dina badlakan. Badhanddukar ska oftast tvättas i 60 grader. Då får du bort bakterier och virus som kan bildas i handduken. Hos Trademax hittar du billiga badlakan och badhanddukar i hög kvalité.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA