Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Skorstensfri kamin & dekorationskamin

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

En kamin utan skorsten är en innovativ och modern lösning för att skapa en mysig och varm atmosfär i ditt hem. Istället för att kräva en traditionell skorsten för att släppa ut röken, använder dessa kaminer avancerad teknik för att rena och filtrera utsläppen. Genom att använda olika filtreringssystem kan de avlägsna skadliga partiklar och avgaser, vilket gör dem både miljövänliga och säkra att använda. Kaminer utan skorsten finns i olika modeller och kan placeras i olika delar av hemmet, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att skapa en unik och personlig inredning.

Vanliga frågor om Kamin utan skorsten

  • Kan man sätta in kamin utan skorsten?

    Ja, det är möjligt att installera en kamin utan skorsten genom att använda en så kallad rökgaskassett eller en rökgasfläkt. Dessa enheter kan användas för att leda ut rökgaserna genom en vägg eller ett tak istället för en traditionell skorsten. Det är dock viktigt att följa tillverkarens anvisningar och säkerhetsföreskrifter vid installationen av en kamin utan skorsten.
  • Hur funkar en kamin utan skorsten?

    En kamin utan skorsten fungerar genom att använda en annan typ av ventilationssystem för att avlägsna röken och avgaserna som bildas vid förbränningen. Istället för att leda röken ut genom en skorsten, använder dessa kaminer vanligtvis en ventilationsfläkt eller ett rökgassystem som drar ut röken och leder den ut ur rummet genom en kanal eller en väggutsläpp. Det är viktigt att dessa kaminer installeras och används enligt tillverkarens instruktioner för att säkerställa att röken och avgaserna avlägsnas på ett säkert sätt.