Kamintillbehör

25 st produkter
1107842(8).jpg

Hos Trademax hittar du allt du kan tänka dig behöva för att skapa en varm och ombonad miljö med din kamin och eldstad. Vi erbjuder många olika kamintillbehör såväl som tillbehör till din eldkorg och eldstad, allt för att göra användandet enkelt och framförallt säkert för dig. Välkommen att utforska Trademax stora sortiment av kamintillbehör.

Vanliga frågor och svar

Vilka olika kamintillbehör kan jag köpa hos Trademax?

Hos Trademax kan du hitta många olika högkvalitativa tillbehör till din kamin och eldstad. Bläddra bland gnistgaller, gnistskydd, kaminskydd, kaminfläkt, spisbränsle och bioetanol kamin, och redskapsställ och mycket mer för att hitta just det du behöver. Alla våra produkter är noga utvalda vilket gör oss säkra på att du blir nöjd med ditt nya köp.

Vilka tillbehör behöver jag till min kamin eller eldstad?

Beroende på vilken typ av kamin du har kan du behöva olika tillbehör. Men generellt så behöver du ett eldställ med redskap som en eldgaffel vilket underlättar eldningen. Det är bra med ett gnistgaller eller kaminskydd som minskar risken för olyckor. Speciellt om du har djur eller småbarn hemma. Sen är det aldrig fel med en kaminfläkt som sprider värmen i hela ditt hem. Ett gnistskydd är ett exempel på ett bra öppen spis tillbehör, som du kanske inte behöver om du har en stängd kamin.

Hur fungerar en kaminfläkt?

Genom att placera fläkten ovanpå kaminen så värms den upp via kontakten av fläktens fot och kaminens värme. Med andra ord så drivs fläkten av kaminens värme. Med tanke på att du kan placera fläkten åt vilket håll du vill kan du själv bestämma åt vilken riktning du vill värmen ska spridas. Det gör att kaminen blir en riktad värmekälla och du kan därmed minska vedförbrukningen och minska elförbrukningen, bra för miljön och plånboken!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)