Tillbehör kaminer

11 st produkter
645630(1).jpg

Hos Trademax hittar du allt du kan tänka dig behöva för att lyckas med din kamin och eldning. Vi erbjuder många olika kamintillbehör som gör användandet enkelt för dig. Välkommen att utforska Trademax stora sortiment av tillbehör till kamin.

Vanliga frågor och svar

Vilka olika tillbehör till kamin kan jag köpa hos Trademax?

Hos Trademax kan du hitta många olika högkvalitativa tillbehör till din kamin. Bläddra bland skyddsgaller, kaminfläkt och redskapsställ för att hitta det som passar dig och ditt hem. Alla våra produkter är noga utvalda vilket gör oss säkra på att du blir nöjd med ditt nya köp.

Vilka tillbehör behöver jag?

Beroende på vilken typ av kamin du har kan du behöva olika tillbehör. Men generellt så behöver du ett eldställ med redskap som underlättar eldningen. Det är bra med ett skyddsgaller som minskar risken för olyckor. Speciellt om du har djur och småbarn hemma. Sen är det aldrig fel med en kaminfläkt som sprider värmen i hela ditt hem.

Hur fungerar en kaminfläkt?

Genom att placera fläkten ovanpå kaminen så värms den upp via kontakten av fläktens fot och kaminens värme. Med andra ord så drivs fläkten av kaminens värme. Med tanke på att du kan placera fläkten åt vilket håll du vill kan du själv bestämma åt vilken riktning du vill värmen ska spridas. Det gör att kaminen blir en riktad värmekälla och du kan därmed minska vedförbrukningen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar