Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Möbler av rotting har kommit tillbaka och finns nu i snygg, modern design. Rotting är ett naturmaterial och hade sin första framgång på 1930-talet när engelsmännen tog med sig de exotiska möblerna från Indien och andra delar av Asien. Efter den stilrena funktionalismen blev rottingmöblerna åter populära på 70- och 80-talet och nu är de tillbaka igen. Hos oss på Trademax hittar du ett stort sortiment av skåp i rotting som ger ditt hem en naturlig och modern atmosfär. Rotting är lätt att kombinera med annan inredning och ger ett luftigt intryck.

Stilrena rottingskåp

  • Vilka fördelar har ett skåp i rotting?

    Rotting är ett miljövänligt och naturligt material vilket gör att det passar väl in i moderna hem. De rotting skåp som du hittar hos oss på Trademax ger en visuellt och fysiskt luftig känsla jämnfört mot ett massivt skåp. Ett skåp i rotting är lätt att flytta och döljer på ett diskret sätt det som förvaras i skåpet.
  • Var kan jag ställa ett rottingskåp?

    De neutrala och tidlösa skåp i rotting som du hittar hos oss på Trademax är tillverkade för moderna hem. Du kan kombinera ett skåp i rotting med inredning i trä eller metall och det passar lika bra i en lantlig omgivning som i stadsmiljö. Ett skåp i rotting eller med rottingdetaljer ger ett luftigt och elegant intryck i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.
  • Hur sköter jag rottingskåp?

    Eftersom rotting är ett naturmaterial kan det torka ut. Torka därför regelbundet av dörrarna till ditt skåp i rotting med en fuktig trasa för att behålla fukten i materialet. Skulle det torka ut kan du arbeta in lite olja för rotting i materialet. Har du frågor om de rotting skåp som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta oss på vår kundservice.