Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 6 av 6 produkter

När du vill förvara dina goda drycker är ett riktigt barskåp från oss på Trademax det rätta stället. Det är trivsamt att förvara utvalda drycker på ett värdigt sätt i vardagsrummet utan att de står framme. Ett barskåp ger en känsla av lyx och det förhöjer stämningen när du plockar fram något gott ur skåpet. Även om du inte har en bar passar de dekorativa barskåpen lätt in i miljön och det är bra för fina drycker att stå mörkt. Du kan också komplettera ditt barskåp med ett vackert vinställ där du kan låta dina viner vila tills det är dags att hälla upp.

Snygga barskåp till ditt hem

  • Vilka fördelar har ett barskåp?

    De barskåp du hittar hos oss på Trademax är dekorativa möbler med plats för vackra flaskor. Kanske har du drycker du köpt som semesterminnen och bara plockar fram någon gång om året eller några dyra flaskor du fått i present. Ett barskåp kan rymma många minnen och det ger en exklusiv känsla att öppna skåpet och plocka fram något gott.
  • Var kan jag ställa ett barskåp?

    Hos oss på Trademax hittar du barskåp som passar in i ett vardagsrum eftersom de har en snygg design som bidrar till rummets atmosfär. Med ett snyggt barskåp i hemmet kan du ställa undan de flaskor du inte använder så ofta men vill plocka fram vid speciella tillfällen. Vill du använda ditt barskåp till annat än flaskor finns det utrymme till det.
  • Passar ett barskåp in i ett vanligt hem?

    Du behöver inte ha en bar för att ha ett barskåp. Det finns modeller av barskåp som kompletterar inredningen i ditt hem och kan fungera som avställningsyta. Tycker du om att samla på dig goda drycker är ett barskåp rätt ställe att förvara dem. Har du frågor om barskåp är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.