Hörnskåp

12 st produkter
Populära filtreringar

Vad är fördelarna med hörnskåp jämfört med andra skåp?

Dels kan du utnyttja ytan i ett rum bättre med ett hörnskåp och dels är ett hörnskåp djupare i mitten än vad ett vanligt skåp normalt är. Det gör att du får en optimal förvaring med plats för lite större saker också. Ett hörnskåp är också en snygg inredningsdetalj, som mjukar upp rummet på ett sätt som vanliga skåp sällan kan.

Vad ska jag tänka på när jag väljer hörnskåp?

Fundera på hur mycket saker du behöver få plats med i ditt hörnskåp och välj ett som är tillräckligt stort för att rymma dem, men lämna även lite utrymme till fler saker. Ett som är säkert är att det alltid kommer nya saker du vill få in i din förvaringsmöbel.

Hur får jag mitt hörnskåp att passa in i rummet?

Välj ett hörnskåp som är i samma, eller ungefär samma, material och färg som den övriga inredningen. Men fundera också på om du vill att ditt hörnskåp istället ska sticka ut, som ett statement i möblemanget. Det kan bli väldigt snyggt. Följ gärna linjerna i resten av inredningen, det vill säga låt hörnskåpet vara lika högt som övriga skåp och hyllor.

Jag bor i ett äldre hus och hörnen är inte alltid rätvinkliga, hur gör jag?

Det gör inget om hörnet inte är i rät vinkel. Måtta bara in hur du vill placera skåpet och fäst en tunn trälist eller en bit möbeltass på baksidan av skåpet, för att kompensera för vinkeln.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)