Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 101 produkter
1
...
5

Vill du att det ska vara riktigt elegant hemma satsar du på vinställ på väggen. Vinställ i varje form är elegant i sig. Allt är mer elegant än ett tetrapack Vino Tinto på diskbänken. Men därifrån och upp till privat, frackklädd vinkypare i egen medeltida vinkällare finns det många steg, där vinhylla på vägg är ett av de finare. I vårt utbud här på Trademax hittar du många vinställ där du nog ska finna något alternativ som passar dig.

Praktisk elegans för dina vinflaskor med en vinhylla

  • Hur monterar jag ett vinställ mot väggen?

    Beroende på vinställets design kan olika monteringsråd ges. Om vinstället har egna ben kan det räcka med ett par skruvar för att få stabilitet och balans. Du vill ogärna lämna det helt utan väggfast montering. Även om det är ovanligt i Sverige så har vi då och då jordskalv. Du vill inte se din dyra vinsamling gå i golvet. Samma grundtanke bör finnas kring alla vinhyllor, och framförallt för vinhyllor för vägg. Ta hellre till lite i överkant med säkerhet och stabilitet.
  • Får alla mina flaskor plats i vinhyllan?

    Här på Trademax hittar du ett stort utbud av vinhyllor och vinställ. I utbudet hittar du vinställ i många olika material och storlekar. Även om du satsar på att bygga dig en komplett vinkällare så kan du köpa dina bag in box ställ och vinställ billigt hos oss.
  • Vilket material på vinhyllan är bäst för vinet?

    Materialet på vinhyllan påverkar inte innehållet i flaskorna. Vinet i sig lagras vanligen i ekfat innan det tappas upp på flaska. Efter det påverkas inte vinet lika lätt av omgivningen.