Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 64 produkter
1
...
3

Lagerhyllan är klassisk och finns i varje hem. Den kan se ut på många olika sätt och användas till mängder av olika saker. Hos oss hittar du billiga lagerhyllor i varierande färger, stilar och storlekar som kan passa till alla dina behov och önskemål för ditt hem.

Nog kan du behöva en lagerhylla till

  • Ska jag välja lagerhylla eller vanlig bokhylla?

    Fördelen med en lagerhylla är att den är ljus och luftig, vilket gör att rummet känns lättare. Vill du ha växter i din hylla är lagerhyllan perfekt eftersom det är lättare för ljuset att hitta in till växterna. Ska du använda din hylla till förvaring av lådor är ofta en lagerhylla lämpligare än en ordinär bokhylla.
  • Hur ska jag välja lagerhylla?

    Utseende och storlek är de viktigaste faktorerna när du väljer lagerhylla. Fundera över vad du vill förvara i din lagerhylla och hur stor mängd av böcker, lådor och saker som du vill ha där. Det är viktigt att du har en lagerhylla som känns rätt i rummet, så välj en stil som passar med övrig inredning.
  • Var kan jag placera min lagerhylla?

    Trots att det heter lagerhylla behöver den här möbeln sannerligen inte förvisas till ett lager. Lagerhyllor har fördelen att de är lättplacerade var som helst och har många funktioner. Du kan ställa en lagerhylla i vardagsrummet lika väl som i ett förråd, beroende på ditt behov. Att till exempel använda en lagerhylla som rumsavdelare är snyggt och coolt. Ställ lite växter och några glasskålar i lagerhyllan så avskärmar du men släpper fram ljus samtidigt.