Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Kryddhylla & kryddställ

16 st produkter
Visar 16 av 16 produkter

Populära filtreringar

Matlagning är inte möjlig utan kryddor, vare sig du är en salt-och-peppar-person eller du satsar på en bred smakpalett. För att ha dina kryddor nära till hands är en kryddhylla eller ett kryddställ perfekt. Välj bland olika färger och stilar i vårt varierade sortiment av kryddhyllor och hitta den modell som passar dig bäst.

All världens smaker inom räckhåll med en kryddhylla

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer kryddställ?

    Du vill inte upptäcka att du har för lite plats för dina kryddor, så välj gärna ett kryddställ med generös rymd. Välj kryddhylla efter den högsta kryddburken eller höjden på de flaskor du vill förvara. Fundera också på om det är andra funktioner än att bara ställa kryddor du vill ha i ditt kryddställ.
  • Var är det bäst att placera min kryddhylla?

    Att ha din kryddhylla nära spisen och köksbänken är optimalt. Om det finns plats att sätta din kryddförvaring ovanför eller bredvid där du lagar mat är det bra. Finns det en vägg att sätta en kryddhylla på vid sidan av eller bakom dig, när du lagar mat, fungerar det också.
  • Kan jag ha andra saker än kryddor i mitt kryddställ?

    Givetvis kan du ha annat än kryddor i kryddstället, det är till och med väldigt trevligt att varva kryddburkarna med till exempel en mortel, en flaska olja eller en liten växt. Varför inte ha flera kryddställ, ett för kryddburkar med torkade kryddor och ett för färska kryddor? Du kan också välja kryddhylla med möjlighet till förvaring av exempelvis koppar, fat eller vinflaskor. Med krokar under kryddhyllan kan du hänga handdukar och grytlappar nära till hands.